Litt om meg

Først litt generell fakta. Jeg er født i 1959, er gift og har 4 voksne barn.

Jobb

Selfie av meg i Kiwi uniform.

For tiden er jeg arbeidssøker. Jeg jobber midlertidig på Kiwi Øyasenteret på Hundvåg. Jeg er der i arbeidstrening. Fra tidligere har jeg erfaring fra ulike typer jobber og bransjer. Jeg har jobbet med bank, forsikring, web design, IT medarbeider og i et par ulike typer butikker.

Jeg vil gjerne bidra og ønsker å få jobb. Egentlig er jeg åpen for det meste. Les min CV som du finner på denne siden å ta kontakt. Jeg venter å høre fra deg.

Interesser

Jeg har mange interesser, egentlig svært ulike. Men jeg vil nevne et par stykker her.

Sport er en av mine interesser. Jeg er nok best til å se sport på TV, men går ofte både på fotballkamper og ishockey for å se. Da jeg var yngre spilte jeg aktivt fotball selv, men i dag begrenser mine sportslige aktiviteter seg til litt mosjon.

Litratur er en annen interesse. jeg burde kanskje skrevet film og TV serier også. Jeg liker gode bøker, god film og TV serier. Spesielt filmer og TV serier som er bassert på bøker liker jeg. Jeg er en stor beundrer av Charles Dickens. Den Engelske forfatteren som ble født for over 200 år siden.

Data er jeg veldig interessert i. Disse web sidene lager jeg selv, hjemme har jeg egen Nas server. For meg er det å utforske teknologi veldig spannede.

Humor

For meg er det viktig å ha et litt humoristisk snitt i øyet. Ikke fordi at humor skal prege hele dagen, men fordi det er en del av meg. Jeg er nok en person de fleste synes det er fint å være sammen med. En god replikk har jeg ofte, når det trengs.

Følg meg på sosiale medier